БДЖ

Приморско

Почивно-възстановителен център Приморско

Почивно-възстановителен център Приморско има великолепен изглед към морето и е разположен на 200 м от морския бряг. На разположение на гостите са хотелска част от 60 двойни и 56 тройни стаи със самостоятелни санитарни възли, 4 апартамента с обзавеждане тип Неосет", телевизор, хладилник. Комплексът разполага със столова с 250 места. Гостите могат да изживеят приятни мигове в кафе-аперитива към почивната база и да се насладят на чистия въздух, тишината, спокойствието и незабравимата панорама.
Пътуването до почивна база Приморско може да стане с влак до гара Бургас, а оттам с автобус до град Приморско. Град Приморско е разположен на нос Кюприя между заливите Стомопло и Дяволски залив. Намира се на 56 км. от административния областен град Бургас и на юг от уникалния архитектурен курорт град Созопол и ваканционно селище Дюни.
Градът е в непосредствена близост до местности с естествени широколистни гори, характерни за североизточната част на планината Странджа, чийто склонове се спускат до самия морски бряг.
Наблизо тече река Ропотамо втората черноморска красавица, Народен парк с четири резервата Аркутино, Змийският остров, Морски пелин и Водни лилии. Най-красивата част на реката е лиманът, прострял се на десетина километра, заобиколен от гори, зелени хълмове и пясъчни дюни. Славата на река Ропотамо са водните лилии.

Телефон за контакт: (0550) 3 29 72 и GSM 0888 136 392


цени