Новини

Пътнически превози

29 10 Възстановено е движението на влаковете в участъка Габрово Царева ливада

В 16:40 ч. е възстановено движението на влаковете в участъка между гарите Габрово и Царева ливада. Всички влакове, които по разписание преминават през този участък, вече се движат по редовния си график.
виж

29 10 Движението на влаковете в участъка между гарите Димитровград и Хасково е възстановено

Вчера, в 18:40 ч., е възстановено движението на влаковете в участъка между гарите Димитровград и Хасково. Всички влакове, които по разписание преминават през този участък, вече се движат по редовния си график.
виж

28 10 Възстановено е движението на влаковете в железопътния участък Самуил Разград

Вчера, в 19:20 ч., е възстановено движението на влаковете в железопътния участък Самуил Разград. Влаковете, които по разписание преминават през този участък, вече се движат по редовния си график.
виж

27 10 Прекъснато е движението на влаковете в три железопътни участъка в страната

Вследствие на обилните валежи и усложнената метеорологична обстановка в някои области на страната, продължава да бъде прекъснато движението на влаковете в три железопътни участъка. Влаковото движение е спряно поради наводнен железен път, паднали дървета и клони и нанесени повреди по железопътната инфраструктура.
виж

14 10 Запушване на един от тяговите двигатели на локомотив на товарен влак предизвика прекъсване на движението на влаковете в участъка Нова Загора Хан Аспарух

Около 15:00 ч. в участъка между гарите Нова Загора и Хан Аспарух локомотивната бригада на товарен влак, пътуващ в посока Стара Загора, забелязва дим от единия тягов двигател на локомотива. Машинистите незабавно са спрели влака и са предприели мерки за предотвратяване на евентуално запалване на локомотива, като са използвали един пожарогасител.
виж