Новини

Пътнически превози

23 11 Движението на влаковете в участъка между гарите Нова Загора и Зимница ще бъде временно прекъснато

През периода от 25-и ноември до 13-и декември 2014 г. ще бъде прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Нова Загора и Зимница. Причините за прекъсването на влаковото движение са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания Железопътна инфраструктура ще извършва в посочения участък.
виж

12 11 Холдинг БДЖЕАД има ново ръководство

Днес беше проведено първото заседание на новите членове на Съвета на директорите на Холдинг БДЖ ЕАД, на което бяха разпределени функционалните задължения на всеки един от тях.
виж

11 11 Временно е прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Плачковци и Кръстец

От 08:15 ч. е прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Плачковци и Кръстец. Причината за прекъсването на влаковото движение е паднала скална маса върху железния път. Аварийни екипи на Национална компания Железопътна инфраструктура са на мястото и работят по разчистването на железния път.
виж

10 11 Възстановено е движението на влаковете в участъка между гарите Левище и Елисейна

От 14:15 ч. е възстановено движението на влаковете в участъка между гарите Левище и Елисейна по единия железен път. Всички влакове, които по разписание преминават през този участък, се движат със закъснение.
виж

10 11 Временно е прекъснато движението на влаковете в междугарието Левище Елисейна

От 09:55 ч. е прекъснато движението на влаковете в междугарието Левище Елисейна. Причината за прекъсването на влаковото движение е дерайлиране на моторен влекач, който е удрил стълб на контактната мрежа и е нарушил проходимостта и по двата железни пътя. Моторният влекач е извършвал планови ремонтни дейности на железния път в района на Мездра.
виж