Новини

Пътнически превози

24 04 БДЖ Пътнически превози ЕООД ще осигури безплатни специални вагони за превоз на участниците в състезанието Байк и Рън за Чепън

Утре, 25-и април, БДЖ Пътнически превози ЕООД ще осигури безплатни специални вагони за превоз на участниците в ежегодното състезание Байк и Рън за Чепън. Състезанието за планинско бягане и колоездене ще се проведе за четвърти път край гр. Драгоман. Събитието е част от програмата на Зелени дни форум за устойчив туризъм, отговорен бизнес и зелени идеи, който ще се проведе в периода 21 24 май 2015 г.
виж

21 04 Холдинг БДЖ ЕАД въвежда предварителна продажба на билети за майските празници

От днес (21-и април) Холдинг БДЖ ЕАД въвежда предварителна продажба на билети и резервации за седящи места за всички категории бързи влакове по повод предстоящите майски празници. Предварителната продажба на билети се въвежда за удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак през периода на празничните дни по повод Международния ден на труда (1-и май) и Деня на храбростта (Гергьовден).
виж

15 04 Преустановява се издаването на спални и кушет места в нощните влакове

От 1-и май (петък) ще бъде преустановено издаването на спални и кушет места в нощните влакове, които до момента могат да бъдат закупени на място от кондукторите на спални и кушет вагони. Тази мярка ще бъде въведена с цел подобряване на отчетността на дружеството БДЖ Пътнически превози ЕООД от продажби на места в спалните и кушет вагони.
виж

14 04 Възстановено е движението на влаковете през гара Иганово

От 16:20 ч. е възстановено движението на влаковете, които преминават през гара Иганово. Всички бързи и пътнически влакове вече се движат по редовния си график в участъка между гарите Христо Даново Иганово Карлово.
виж

14 04 Преустановено е движението на влаковете през гара Иганово

От 08:20 ч. е преустановено движението на влаковете, които преминават през гара Иганово. Причината за спирането на влаковото движение е от съображения за сигурност след взривовете във военните складове в с. Иганово. С цел осигуряване на безопасност района е отцепен, като са затворени всички пътища в участъка.
виж